x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Tribunals

Semillibertat per al conductor que va atropellar un motorista

La justícia l’ha jutjat per la via de l’ordenança penal i li imposa sis mesos de presó, tres dels quals ferms que ja ha complert
El dia del sinistre.

El dia del sinistre.

El dia del sinistre.

Arxiu
Actualitzada 23/11/2022 a les 12:17
El conductor de l’automòbil que el vespre del 15 d’agost va atropellar un motorista i li va causar la mort hauria de sortir aquesta setmana de la presó, segons han informat al Diari fonts pròximes al cas. Després d’haver estat jutjat per la via ràpida de l’ordenança penal, l’home ha estat condemnat a sis mesos de presó com a autor dels delictes d’homicidi per imprudència greu, conducció sota els efectes de tòxics i consum de droga. Dels sis mesos de presó que li imposa la justícia andorrana, tres són ferms i ja els ha complert, perquè va ingressar a la Comella l’endemà dels fets i s’hi ha estat fins ara. En canvi, la segona meitat de la pena, els altres tres mesos restants, són en règim de semillibertat. Així doncs, es preveu que l’home surti entre avui i demà de la Comella i que, durant els pròxims tres mesos, només hi hagi d’anar a dormir. Es tracta d’una pena que està dins el marge que s’acostuma a imposar per a fets similars, segons van detallat les mateixes fonts. De fet, el Codi Penal preveu penes de presó de tres mesos a tres anys o multa de fins a 60.000 euros només pel delicte per imprudència greu.

El condemnat, un home resident de 45 anys cuiner de professió, conduïa el seu automòbil en sentit sud quan es va adormir i va envestir un motorista que circulava en sentit contrari. L’impacte va causar la mort pràcticament a l’instant del conductor de la motocicleta, un home resident de 60 anys. Un cop rebuda l’alta del centre hospitalari, on va ser ingressat per contusions lleus, el conductor del vehicle va ser arrestat sense fiança perquè va donar positiu per haver consumit drogues tòxiques. Ara bé, fonts pròximes al cas van informar que s’hauria pogut acreditar que el consum de substàncies estupefaents no va ser immediat, sinó que s’havia realitzat la nit anterior. De fet, en aquell moment, l’home va admetre consumir drogues de manera esporàdica.

Els fets es van produir passades les vuit del vespre del 15 d’agost, a l’entrada de Sant Julià, a la recta de la carretera general 1 entre la rotonda de la Margineda i la d’Aixovall. El sinistre s’hauria produït perquè l’home no va fer el revolt que hi ha en aquest tram de la carretera i va envair el carril en direcció Sant Julià de Lòria envestint el conductor de la motocicleta.
Etiquetes
  • #9 Jociutadana
    (23/11/22 20:47)

    Per qui demana els cognoms va dir..
    Doncs explica el perquè? Jo no coneixia ni a l'un ni a l'altre, però em posso en la pell de la familia del senyor de la moto i t'aseguro que ho trobo molt injust. Perquè el metge que va atropellar el del mc Donald's està a presó? De veritat que no ho entenc!!

    Respondre
  • #8 Laura villasevil
    (23/11/22 19:30)

    Diuen que a vegades no hi ha res mes injust que la justícia, i en aquest cas sembla clar que la dita es compleix.L'únic delicte que va cometre l'ernest era anar cap a casa seva sortint de trevallar, i  trobar-se aquest personatge adormit, colocat o el que fos. Resultat aquest individu tornarà a treballar, a celebrar nadals, gaudi dels seus etc i els fills i familia  i amics mai mes podrem gaudir del seu somriure 
    Poc mes  a dir

    Respondre
  • #7 joan
    (23/11/22 16:06)

    Que va atropellar? O que va matar? Quin és el criteri per triar titulars?

    Respondre
  • #6 Neus
    (23/11/22 09:52)

    Em sembla lamentable, no li desitjo el mal a ningú, ni tant sols en aquest individu, només que pagui pel que ha fet que no es poc. Demano als qui dicten les lleis empatitzin mes amb la família i amb el propi Ernest. El meu cosí ja no tornarà mai mes a casa i aquest, al cap de 3 mesos com aquell que diu ja pot fer vida normal i amb l'agravant que pugui fugir del país. Una impotència inexplicable.

    Respondre
  • #5 Per qui demana els cognoms
    (23/11/22 09:28)

    Per la teva informacio No te cognoms de renom… hi ha gent per tot, fins i tot per comentaris aixi d absurds…

    Respondre
  • #4 Gus
    (23/11/22 09:25)

    Ha de ser una broma

    Respondre
  • #3 Nyap
    (23/11/22 08:41)

    Conclusió:
    Si mates una persona pero et busques una bona excusa, t'en surts amb una pena ridicula.
    Sis mesets de no res per haver rebentat una persona anant perjudicat; i aixó és la teoria, la veritat no la sabrem mai.

    Respondre
  • #2 EDUARD
    (23/11/22 08:03)

    Molt econòmic això,no?
    De quina casa és?
    El odontoleg del McDonald's allà segueix. Tanta diferència de fets,hi ha? O és una qüestió de cognoms?

    Respondre
  • #1 Hanns
    (23/11/22 07:34)

    Molt barat això d'anar drogat conduint i assassinant gent innocent..!! 3 mesos el preu d'una vida !!
    Els jutges actualment són partícips i coautors en el desgavell de la nostra societat,tot s'hi val , qualsevol excusa per minimitzar culpabilitats, fent que amb les seves d'escissions injustes a la baixa provoquin la multiplicació en tots els àmbits de delictes de descontrol i de por a la població.

    Respondre
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts