x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
mobilitat

El PS lamenta el “fracàs estrepitós” del bus

Actualitzada 17/11/2022 a les 12:04
El PS considera que l’aposta del Govern pel transport públic ha “fracassat estrepitosament”. Així ho va afirmar ahir el president del partit, Pere López, que va apuntar que “els resultats són molt dolents” i “al final l’ús del transport públic queda reduït a la gent que no té alternativa”. El socialdemòcrata va indicar que estan a favor de la gratuïtat del servei d’autobús, però va recordar que tot i que “Govern ha fet una aposta econòmica molt important amb el transport públic, al final el servei s’ha de valorar segons els resultats”. En aquest sentit, va assegurar que “el preu és important, però la ciutadania el que demana és que el servei sigui eficient i que hi pugui fer confiança i plantejar-se deixar el cotxe a casa”.

En la mateixa línia es va expressar el secretari d’organització del partit, Pere Baró, que va deixar clar que “no poden demanar a la gent que no agafi el cotxe i que hagi d’esperar una hora per poder agafar un autobús”. Baró va afirmar que el Govern “vol apostar pel transport públic però no el sap gestionar”, i va considerar que la gratuïtat del servei és només “de cara a la galeria”. “La ciutadania demana solucions amb el nombre de busos, la capacitat i els horaris”, va deixar clar Baró. Els socialdemòcrates també van criticar la “falta de planificació i d’horaris” en un país que viu del comerç, i van avançar que faran diverses preguntes sobre el transport públic al Consell General per demanar explicacions al Govern.

Sobre l’anunci de noves mesures per solucionar els problemes del transport públic anunciades ahir mateix pel ministre Gallardo, els socialdemòcrates van dubtar si seran suficients. Baró va criticar el ministre, que “fa quatre dies va dir que no li constava que hi hagués problemes i ara posa mesures. O menteix o no toca carrer i li han de dir els altres què passa”.

D’altra banda, López va lamentar la situació en què es troben molts dels treballadors temporers, amb la problemàtica de l’habitatge, i la “mala imatge que estem donant del nostre país”. “És un exemple més del model de país de DA i del fet que ens hem venut el país a l’especulació immobiliària”. El president del partit va indicar que exigiran la compareixença del ministre Rossell i també de Gallardo per demanar explicacions sobre aquesta qüestió.
Etiquetes
  • #7 Jordi
    (17/11/22 12:07)

    Per a fracassos, el vostre!! Hajaja

    Respondre
  • #6 L'únic fracàs estrepitós
    (17/11/22 10:04)

    L'únic fracàs estrepitós és el PS i els seus membres ! Per sort de tots nosaltres !

    Respondre
  • #5 Guineu
    (17/11/22 09:15)

    RS va dir..
    No et preocupis, el míster spot ja ha anunciat la seva candidatura a les properes eleccions. Podràs tornar a votar per els naranjitos ja que segons tú tot ho fan bé

    Respondre
  • #4 Manel
    (17/11/22 09:13)

    Rafa va dir..
    Gratis no és. D'on penses que surten els calers? O tú no pagues impostos?

    Respondre
  • #3 Positiu
    (17/11/22 09:11)

    No hi estic d'acord! Soc usuària del Bus a diari i la veritat és que està genial. Gràcies per aquesta acció molt positiva. 

    Respondre
  • #2 RS
    (17/11/22 07:55)

    PS sempre amb la teva rabieta, i a criticar què es lo teu.

    Respondre
  • #1 Rafa
    (17/11/22 07:20)

    Què esperem, que a més de gratis sigui funcional? No conec ningú que regali res, i encara menys si té valor.

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts