x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Tribunals

Demanen les gravacions per conèixer la relació entre Villarejo i els Cierco

La batlle Azahara Cascales ha tornat a sol·licitar les converses enregistrades que consten en el sumari del cas Tàndem
Ramon i Higini Cierco.

Ramon i Higini Cierco.

Ramon i Higini Cierco.

Fernando Galindo
Actualitzada 07/11/2022 a les 13:32
La Batllia ha tornat a sol·licitar a l'Audiència Nacional "totes les converses gravades" per José Manuel Villarejo i que consten en el sumari del cas Tàndem per determinar si Higini i Ramon Cierco, excopresidents de BPA, van contractar l'excomissari, segons informa El Independiente.

El rotatiu espanyol apunta que la batlle Azahara Cascales va emetre el passat 20 d'octubre un aute per demanar una nova comissió rogatòria al jutjat central d'instrucció 6 de l'Audiència Nacional per poder disposar de les gravacions de veu i incorporar-los a les diligències prèvies en què s'investiga als Cierco, Villarejo i l'empresari Alberto Pedraza per presumptes delictes d'associació il·lícita, blanqueig de diners i contra el prestigi de les institucions.

L'excomissari hauria estat contractat pels Cierco per "recollir i fabricar informació a la carta i influenciar sobre sectors, organitzacions i persones amb la finalitat d'arremetre contra les institucions andorranes" a canvi de diners, segons va indicar la Batllia en la petició d'auxili internacional. La batlle Cascales ja va de demanar una altra comissió rogatòria el juny de l'any passat on sol·licitava una copa tant de les gravacions, com de les agendes o notes manuscrites del comissari.
Etiquetes
  • #2 Escaldenc
    (07/11/22 23:17)

    Quan arriba el proper episodi? Això és la millor série dels últims anys. Només falta afegir hi el cor. Continuarà... en el proper episodi apareixerà com en Rajoy és va sentir enganyat pel Pujolet i com va rebre un altre cop la padrina andorrana per culpa d'en Pepet ... ostres les coses es compliquen més !

    Respondre
  • #1 Marcel
    (07/11/22 14:24)

    No hi ha un pam de net….

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts