Economia

Premis per a les dones emprenedores

La primera edició de l’Academy for Women Entrepreneurs (AWE) a Andorra, un programa per a emprenedores del Principat, va finalitzar ahir amb l’entrega dels guardons

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera edició de l’Academy for Women Entrepreneurs (AWE) a Andorra, un programa per a emprenedores del Principat, va finalitzar ahir amb l’entrega dels guardons als millors projectes a càrrec del ministre de Presidència, Economia i Empresa, i president d’Andorra Business, Jordi Gallardo, la cònsol general dels Estats Units, Katie Stana, i la directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo, segons es va informar en un comunicat. Així, el jurat va premiar amb 1.000 euros els projectes de Sara Valls, de Color Botànica; Inka Bellés, d’Escape Andorra, i Cathy Labouyrie, de T2G, centrats en l’esport, el medi ambient i la natura.

El ministre Gallardo va destacar que “les nostres emprenedores han pogut avançar en el desenvolupament del seu negoci o projecte i han millorat les seves habilitats en l’àmbit empresarial”. Així mateix, el ministre d’Economia i Empresa també va avançar que ja es treballa perquè el projecte tingui continuïtat l’any vinent i va recordar que “les participants també entren a formar part de la gran xarxa mundial d’emprenedores AWE”. En aquest sentit, Gallardo va destacar que aquesta “xarxa compta amb més de 16.000 dones de vuitanta països d’arreu del món”.

tracking