Seguiment de les línies de Transport Nacional Regular

Més línies de bus properes als sectors de neu pels temporers

El ministre Gallardo ha demanat un informa per adaptar els horaris amb les hores de finalització dels treballadors de l’hosteleria i la restauració

Jordi Gallardo Ministre de Economia i de la PresidènciaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha convocat aquest divendres al matí l’11a Comissió de Seguiment de les línies de Transport Nacional Regular, una reunió periòdica per repassar el funcionament del servei i treballar en possibles mesures de millora, segons informa l'executiu en un comunicat. En ella hi participen elsrepresentants de les dues empreses adjudicatàries, així com tècnics dels ministeris d’Economia, Medi Ambient, Territori, Afers Socials i Educació i representants dels comuns i altres actors implicats.

Entre els temes tractats, Govern destaca que s'ha valorat positivament que gràcies als reforços de Bus Jove a les hores punta, l'inici deldel curs escolar s’ha desenvolupat amb normalitat i sense problemes destacables. En aquesta línia, la Comissió ha acordat quea partir de l’1 de desembre, es reforçaran també les properes als sectorsvinculats amb la neu davant l’arribada de treballadors temporers.

Per altra banda, el ministre Gallardo ha demanat a la Confederació Empresarial (CEA) que els presenti un informe detallat per exposar quins horaris serien necessaris per adaptar els horaris del bus amb les hores de finalització dels treballadors de l’hosteleria i la restauració per fer-ne una prova pilot i comprovar la viabilitat.

tracking