x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Col·legis Professionals

El Consell de l'advocacia europea es reuneix a Andorra

Un dels temes que es tractaran és el projecte de convenció sobre la professió d'advocat
Presentació aquest matí de la reunió del consell de l'advocacia europea

Presentació aquest matí de la reunió del consell de l'advocacia europea

Presentació aquest matí de la reunió del consell de l'advocacia europea

Fernando Galindo
Actualitzada 06/10/2022 a les 11:45
Andorra és membre observador del Consell de l'advocacia europea des de l'any 2011 i s'ha convertit en aquests dies en el primer observador que sense ser membre de la UE organitza aquesta trobada en la que hi participaran una seixantena d'advocats i els membres directius d'aquest organisme. La degana del Col·legi d'Advocats, Sònia Baixench, ha agraït aquest matí l'oportunitat tot remarcant que una de les qüestions que es tractaran durant la reunió és la convenció sobre la professió d'advocat que s'està negociant i que al seu dia haurà de ser aprovada pel Consell d'Europa.

L'organisme té 32 països membres i 14 països associats i observadors i manté contacte permanent amb les institucions europees. James MacGuill, el seu president, ha apuntat que una de les qüestions que tracten periòdicament amb la comissió europea són els problemes associats als retards del sistema judicial i s'ha mostrat obert a escoltar i donar un cop de mà als col·legues andorrans en els seus neguits respecte el procés d'acostament d'Andorra a la UE. MacGuill també ha exposat que una de les preocupacions actuals té a veure amb les conseqüències de les sancions a Rússia en la confidencialitat dels lletrats i en el fet que a soldats russos se'ls obstaculitzi l'assistència legal a Ucraïna deixant clar, això sí, el "ple suport" al país envaït.
Etiquetes
  • #1 Joan
    (06/10/22 19:21)

    Imagino que els hi han explicat que no els volen veure ni en pintura per aquí, i que estan disposats a carregar-se l'Acord d'Associacio abans de permetre que hi hagi competència a Andorra.
    Quina poca confiança em dona un advocat que es veu inferior a un de fora, però que vol els clients estiguem obligats a passar per ell.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts