Detingut un conductor amb una taxa d'alcoholèmia de 2,94 i sense carnet

La policia ha arrestat a dues persones més per donar positiu en la prova de tòxics i conduir ebris arran de dos accidents

Agents de la policia en una actuació.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha detingut aquesta matinada un home resident de40anys amb una taxa d'alcoholèmia de 2,94 grams per litre de sang, segons informa el cos en un comunicat. La detenció s'ha produït cap a les 01.20 hores quan, en un control rutinari a Andorra la Vella, els agents han vist com dues persones han abandonat un cotxe al mig de la via i han marxat. El conductor del vehicle, a més de donar positiu en el test d'alcoholèmia, tenia el permís de conduir retirat.

Així mateix, els agents van arrestar un altre home resident de25anys, per positiu en la prova de tòxics arran d'un accident amb danys materials. Els fets han tingut lloc aquesta matinada a les 01.56 hores quan la policia l'ha controlat després de veure el vehicle, amb matrícula andorrana, accidentat a l'aparcament de l'estació de Pal, a la Massana.

Més tard, a les 2.30 hores s'ha produït una altra detenció per alcoholèmia en un segon accident, també amb danys materials, segons informa el cos de seguretat. En aquest cas, es tracta d'un home no resident de33anys amb un positiu d'1,45 grams d'alcohol en sang, que ha xocat contra un mur de formigó de protecció a la rotonda de la dama de gel, a Escaldes-Engordany.

Aquesta setmana la policia també ha arrestat un no resident de37anys al Pas de la Casa com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. En un control rutinari dimarts, l'home, que anava indocumentat, es va identificar amb una identitat diferent de la que havia indicat en un control anterior.

tracking