Salut notifica 48 positius en una setmana

Els casos actius de covid augmenten a 67 des de dimecres passat

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La covid es manté en dades estables respecte a la setmana passada amb la detecció de 48 contagiats que deixen un total de 46.275 infeccions al Principat des del març del 2020, segons el balanç actualitzat aquesta tarda. El ministre Eric Jover ha indicat que hi ha un petit augment de casos actius fins a 67, sis persones més de les que hi havia dimecres passat, perquè les altes han estat 42, que eleven a 46.053 les recuperacions al país.

Jover ha destacat que millora la pressió sanitari perquè continua ingressada a l'hospital una persona afectada pel virus que és la mateixa que hi havia dimecres passat però ja ha sortit de l'UCI i es troba a una habitació de planta. I ha destacat que "vista l'estabilització de les dades de les darreres setmanes" el consell de ministres ha decidit prorrogar una setmana més les restriccions sanitàries vigents per la pandèmia.

El nombre de vacunes administrades contra la covid ascendeix a 159.732, de les quals 1.046 corresponen a quarta dosis, el que representa un increment de 54 inoculacions respecte al total de dimecres passat.

tracking