guardons

Premis d'Àgora Cultural per a Ventura, Valls, Massana i Pujal

L’acte també va comptar amb el tradicional manifest cultural

L'entrega d'un dels guardons, ahir.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àgora Cultural va fer entrega ahir dels seus tradicionals guardons a Teresa Ventura, Àlvar Valls, Carme Massana i Albert Pujal. Ventura ha estat premiada per a la seva implicació en el voluntariat cultural i la dinamització de l’Associació Musical Amics de Mozart i l’Associació d’Escriptors. Valls ha estat reconegut per la “valuosa” aportació creant el Diccionari Enciclopèdic d’Andorra i per la seva tasca com a “defensor de la cultura catalana des del Centre de la Cultura Cata­lana”.

Àgora Cultural també ha guardonat l’artista Carme Massana per la “massivitat contundent però alhora fluida que, amb la línia, el color i la llum, genera una nova, peculiar i expressiva visió del paisatge, de la bellesa i de l’art, reflex d’una societat líquida”. Per últim, Pujal ha estat reconegut pels estudis i recerques històriques, així com les aportacions del passat d’Andorra i Ordino, “amb la sensibilitat afegida d’un arquitecte urbanista i polític”.

L’acte, celebrat al vespre al vestíbul del Consell General, va comptar amb el tradicional manifest cultural, aquest any a càrrec de Juli Peña i Saliu, president dels Castellers d’Andorra, i de diverses personalitats del món de la cultura que es van encarregar dels parlaments de mèrits als premiats. Així com de la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i també de la síndica general, Roser Suñé.

tracking