I Simposi iberoamericà

Marín participa en un congrés d'innovació pública

La ministra ha parlat del treball amb Andorra Recerca+Innovació i Andorra Business per definir una Estratègia Nacional d’Innovació i Emprenedoria

La ministra Marín al I Simposi iberoamericà d'innovació pública del CLAD, a MadridGovern d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana, Trini Marín, ha participat aquest dimecres en el I Simposi iberoamericà d’innovació pública, organitzat pel Centre Llatinoamericà d’Administració pel Desenvolupament (CLAD), a Madrid, segons informa l'executiu en un comunicat. En aquest sentit, els representantsgovernamentals membres del CLAD han intervingut aquest matí per exposar les diferents accions que es desenvolupen als seus respectius països des dels ministeris encarregats de la funció pública sobre quatre eixos: el foment de la innovació, el reforç de les competències personals dels treballadors, la promoció de la transparència i la lluita contra la corrupció i les polítiques d’igualtat i inclusió.

Així, pel que fa al foment de la innovació, el Govern informa que Marín ha destacat que es treballa juntament amb Andorra Recerca+Innovació i Andorra Business per definir una Estratègia Nacional d’Innovació i Emprenedoria sobre quatre blocs: talent, empresa i finançament, infraestructura i ecosistema, per crear un debat continu i una comunicació fluida entre tots els ciutadans del país. En aquesta línia, ha destacat el portal de l'empleat, de recent creació, com "un espai d’interacció que permet als treballadors públics relacionar-se més enllà de l’àmbit de treball per compartir experiències". Així mateix, la ministra també ha destacat la posada en funcionament del webde transparència del Govern.

Per altra banda, durant l'estada a Madrid, Marín s'ha reunit amb lasecretària d’Estat de Funció Pública espanyola, Lídia Sánchez amb la qual han conversat sobre carrera professional i formacions i han comparat les diferents accions endegades pels respectius governs.

tracking