El cos de bombers apaga un incendi en un pis d'Escaldes

Els serveis d'emergència al lloc de la intervenció.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els bombers van haver d’intervenir ahir en un petit incendi a l’interior d’un domicili d’Escaldes-Engordany. El cap de guàrdia va informar al Diari que el descuit d’una paella encesa va ocasionar una gran quantitat de fum a l’interior de l’habitatge i que el cos va salvar un gat que es trobava dins de l’immoble que estava afectat pel fum. Ara bé, no hi va haver danys materials importants ni ferits.

Els agents del cos d’extinció es van desplaçar al lloc dels fets –quart pis d’un edifici ubicat a l’avinguda del Pessebre, número 18, d’Escaldes-Engordany– amb dues dotacions: el cotxe de l’oficial i el camió escala, i també hi va intervenir la policia. A causa de l’incendi, el servei de circulació va tallar l’avinguda Copríncep De Gaulle i va habilitar el pas alternatiu a l’avinguda de les Escoles durant uns 45 minuts. El cap de guàrdia va informat que es va prendre aquesta mesura per instal·lar una línia d’aigua per precaució.

ACCIDENT DE TRÀNSIT

Ahir al matí també es va produir un accident de trànsit entre un camió amb matrícula andorrana i un cotxe amb placa francesa. Segons va comunicar la policia, el cotxe afectat va patir un xoc a la porta del darrere del conductor. El sinistre va passar al carrer Verge del Pilar, a Andorra la Vella, i va causar danys materials.

tracking