TERRITORI

Edifici per l'Arxiu Nacional al costat del Rosaleda

Govern ha adjudicat l'adequació de la depuradora de Canillo per 287.198 euros a l'empresa Tecnisa

Façana del Rosaleda.Comú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'executiu ha convocat un concurs públic per licitar les obres de condicionament climàtic i instal·lacions contra incendis de l'edifici annex a l'antic hotel Rosaleda, la seu del ministeri de Cultura, a Encamp, segons ha informat el ministre Jover aquest dimecres. Així, els treballs es fan amb l'objectiu de traslladar els serveis de l'Arxiu Nacional a les dependències adjacentsal Rosaledai per això es projecten les instal·lacions de climatització i seguretat contra incendis de les tresplantes de l'edifici annex per destinar-les a arxius.

La forma de licitació es fa mitjançant concurs nacional amb procediment obert i modalitat de contractació ordinària amb un termini d'execució previst de quatre mesos. Les ofertes s'han de presentar a la plataforma de contractació del sectorpúblic, a l'enllaç web que s'indica en el plec de bases, fins al 10 de novembre del 2022.

287.000 euros a l'adequació de la depuradora de Canillo

L'adjudicació dels treballs d'adequació de les zones d'emmagatzematge de productes químics a l'estació depuradora d'aigües (EDAR) residuals del sistema Nord-Oriental, a Canillo ha estat per l'empresa Tècnics d'Instal·lacions (Tecnisa) per un import de 287.198,69 euros. Així, les obres contemplen l'adequació de les zones d'emmagatzematge de productes químics de l'EDARtant de les zones de tractament de destil·lació, com també detotes les altres zones de la planta on s'emmagatzemen productes químics per al procés de depuració.

Territori ha aprovat també la licitació de l'eixamplament puntual de l'accés a la depuradoraEDARdel Pas de la Casa per facilitar l'accés dels camions prop de l'EDAR. Per això es preveu un enderroc de formigó i part del paviment existent; excavació en desmunt, en rasa i ompliment; obra de drenatge i restitució dels tubs existents; pavimentació de les zones ampliades i més malmeses i restitució de l'entorn.

Rehabilitació d'espais dins delCTEO

L'executiu ha aprovat també la reforma d'espais de la zona de serveis del Centre de Tecnificació d'Ordino (CTEO).Actualment,s'ofereixen serveis com de preparació física i readaptació, psicologia esportiva, de nutrició esportiva i d'àpats que estan lligats al projecte H23 que vol posicionar l'equipament com a centre neuràlgic per a l'entrenamentdels esportistes d'alt nivell i de tecnificació.

En aquest sentit, es vol oferir un servei integral per a la millora de rendiment esportiu dels esportistes becats al programaARA (alt rendiment d'Andorra) i per als i les esportistes dels programes de tecnificació i alt nivell de les federacions nacionals. Per això cal disposar de nous espais per poder oferir de manera correcta els nous serveis iniciats així com per poder absorbir tota la demanda per part dels esportistes. En aquesta línia, les obres licitades tenen un abast de 400m2i tenen per objectiu reorganitzar els espais que fins ara estaven destinats a l'EFPEMi que permetran recol·locar els serveis de laboratori de proves d'esforç, despatx de psicologia i nutrició esportiva, serveis mèdics i fisioteràpia.

La licitació es fa mitjançant concurs nacional i amb modalitat ordinàriafins al10 de novembre.

Concurs per millores hidràuliques al riu d'Arinsal

ElministreFilloyha aprovat la convocatòria d'un concurs públic per licitar les obres de millores hidràuliques al riu d'Arinsal i la reposició d'accés d'un terreny adjacent a la carretera general 5 de la Massana.

Així, tal com informa l'executiu, les obres consisteixenareforçar els murs de canalització del riu d'Arinsal, a l'alçada d'Erts, amb la finalitat que no erosioni la plataforma de la carretera general 5 i alhora donar major secció hidràulica al tram de riu. Així mateix, inclou la reposició de l'entrada des de la carretera general 5 a un terreny adjacent a la mateixa via que es va veure afectat per l'eixampleexecutat al vial.

La licitació es farà mitjançant concurs nacional amb procediment obert i modalitat de contractació ordinària fins al 10 de novembre.

tracking