x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
exteriors

Acord per crear sinergies entre Andorra i Liechtenstein en turisme

Les semblances entre ambdós països permeten establir punts comuns en promoció
Espot i Ubach a Liechtenstein Marketing.

Espot i Ubach a Liechtenstein Marketing.

Espot i Ubach a Liechtenstein Marketing.

SFG
Actualitzada 05/10/2022 a les 12:05
El cap de Govern, Xavier Espot, i la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, van cloure ahir el seu desplaçament oficial a Liechtenstein amb una visita a les oficines de Liechtenstein Marketing, la societat pública responsable de la promoció del país com a centre econòmic i destinació turística, segons va informar l’executiu en un comunicat.

Així, la delegació andorrana va finalitzar la visita al país –la tercera d’un cap de Govern a Liechtenstein i la primera d’Espot– amb la rebuda per part de la representant de l’ens i membre de l’Oficina de Marques Renate Bachmann, que va presentar els principals eixos de la seva tasca: la difusió de la marca nacional vehiculada a través de les experiències a l’entorn natural, de l’oferta cultura i artística i del turisme de negocis.

Espot i Ubach van destacar l’experiència andorrana en matèria de promoció turística i entre tots es van emplaçar a construir sinergies entre Liechtenstein Marketing i Andorra Turisme, destacant les semblances entre ambdós països, per exemple, en l’orografia o la història en tant que estats de petites dimensions.

La visita ha permès refermar la cooperació existent entre ambdós països en el terreny bilateral, multilateral i internacional, així com compartir qüestions que són prioritàries per als dos executius, com ara les relacions amb la UE o l’adhesió a l’FMI.

PRIMER MINISTRE
L’agenda de treball va començar dilluns amb una reunió entre Espot i Ubach amb el primer ministre, Daniel Risch, acompanyat de la titular d’Afers Exteriors, Dominique Hasler, a qui van poder informar sobre els avenços que ha fet Andorra en les negociacions amb la Unió Europea per tal d’assolir un acord d’associació. I és que Liechtenstein forma part de l’Espai Econòmic Europeu (EEE), així com de l’Associació Europea de Lliure Comerç (EFTA) i de l’Espai de lliure circulació Schengen, si bé no pertany a la UE. Un fet que, tot i permetre la participació de Liechtenstein al mercat únic, manté alhora l’estatus del país com a estat tercer.
Etiquetes
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts