x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
comiat

L'església d'Escaldes s'omple en l'últim adeu a Jordi Aristot Mora

Personalitats de la banca i la política destaquen el compromís cívic del finat
Últim adeu a Jordi Aristot Mora

Últim adeu a Jordi Aristot Mora

Últim adeu a Jordi Aristot Mora

Fernando Galindo
Funeral de Jordi Aristot, ahir a l'església d'Escaldes.

Funeral de Jordi Aristot, ahir a l'església d'Escaldes.

Funeral de Jordi Aristot, ahir a l'església d'Escaldes.

Fernando Galindo
Actualitzada 04/10/2022 a les 12:36
L’església de Sant Pere Màrtir d’Escaldes va omplir-se de gom a gom ahir a la tarda per donar l’últim adeu a l’expresident de Banca Mora Jordi Aristot Mora, que va morir dissabte a l’edat de 77 anys. Centenars de persones, entre les quals hi havia diversos representants del món de la banca i la política del Principat, van assistir al funeral. Hi havia tanta gent que una part dels assistents va haver de seguir l’ofici des de la plaça.

Les personalitats amb qui el Diari va poder posar-se en contacte van destacar la importància d’Aristot per al sector financer i el seu compromís cívic. “Mentre va ser president del consell d’administració de Banca Mora ve fer créixer l’entitat amb activitats noves, com ara la gestió de patrimonis i de fons d’inversió. Com a ciutadà era una persona amb moltes inquietuds socials. Era una molt bona persona i un banquer de veritat”, va declarar Gilbert Saboya, exministre i CEO d’AlfaQuest Saboya Assessors, empresa dedicada a l’assessorament financer.

Per la seva part, el president d’Andbank, Manuel Cerqueda, va qualificar Aristot de “gran puntal de la banca” al Principat. Cerquerda va destacar que el finat coneixia molt bé el funcionament d’un banc, ja que va passar per tots els departaments de Banca Mora abans de ser-ne el president. “És una persona que recordarem durant molts anys en aquest país”, va afirmar.

Toni Martí, excap de Govern, va declarar que es queda “amb la persona que jo coneixia”. Martí va assenyalar que Aristot era “d’una extrema educació i d’un tracte humà exquisit amb tot­hom. Era una persona del poble i no feia diferències”.

Més enllà del rol que va tenir en el sistema financer, el ministre de Finances, Eric Jover, va destacar la participació d’Aristot en la vida cívica del país.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts