Cultura

Àgora Cultural premia Teresa Ventura, Àlvar Valls, Carme Massana i Albert Pujal

L'entrega de guardons s'ha fet aquest vespre al vestíbul del Consell General

Carme Massana rebent el premi d'Àgora CulturalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vestíbul del Consell General acull aquest vespre l'entrega de premis d'Àgora Cultural, enguany amb el secretariat dels Castellers d'Andorra. Els guardonats han estat Teresa Ventura, Àlvar Valls, Carme Massana i Albert Pujal.

Teresa Ventura ha estat premiada per a la seva implicació en el voluntariat cultural i la dinamització de l'Associació Musical i Amics deMozartsi l'Associació d'Escriptors. Àlvar Valls ha estat reconegut per la "valuosa" aportació creant el Diccionari Enciclopèdic d'Andorra i per la seva tasca com a "defensor de la cultura catalana des del centre de la cultura catalana". Àgora Cultural també ha guardonat a l'artista Carme Massana per la "massivitatcontundentperòalhorafluidaque, amb la línia, el color i la llum, genera una nova, peculiar i expressiva visió del paisatge, de la bellesa i de l'art, reflex d'una societat líquida".Per últim, Albert Pujal ha estat reconegut pels estudis i recerques històriques, així com les aportacions del passat d'Andorra i Ordino, "amb la sensibilitat afegida d'un arquitecte urbanista i polític".

L'acte ha comptat amb el tradicional manifest cultural, aquest any a càrrec de JuliPeñaiSaliu, president dels Castellers d'Andorra, i de diverses personalitats del món de la cultura que s'han encarregat dels parlaments de mèrits als premiats. Així, com de la ministra de Cultura i Esports, SílviaRiva, i la síndica general RoserSuñé.

tracking