x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
entitats

Trobada a Andorra de la Creu Roja dels Petits Estats

Els representants de la Creu Roja.

Els representants de la Creu Roja.

Els representants de la Creu Roja.

CREU ROJA
Actualitzada 30/09/2022 a les 06:12
La Creu Roja Andorrana acull per primer cop en els seus 41 anys d’història la Trobada de les societats nacionals dels petits estats de l’organització (SENS, per les seves sigles en anglès). L’esdeveniment aplega representants de la Creu Roja de petits estats per compartir interessos, problemàtiques i experiències pròpies dels països de dimensions reduïdes com Andorra. A la convocatòria han acudit, a banda dels amfitrions, membres de Geòrgia, Islàndia, Liechtenstein, Luxemburg i Mònaco. Els components de les diferents comitives van arribar dimecres passat i van mantenir una primera presa de contacte en un sopar a l’Hotel Golden Tulip Inn Andorra Fènix d’Escaldes-Engordany. Ahir van visitar Casa de la Vall, on van ser rebuts per la síndica general, Roser Suñé, que es va interessar per la seva impressió del Principat, i on van ser instruïts sobre l’estructura i la història de la institució. Posteriorment, de tornada a l’hotel, cada delegació va fer la presentació respectiva.

Avui les delegacions tenen previst visitar les instal·lacions de la Creu Roja Andorrana. Després hi haurà un discurs d’un representant del comitè internacional de la Creu Roja (CICR) i a continuació es farà el debat sobre el rol de les societats dels petits estats dins de la Federació Internacional de Societats de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja (IFRC), que clourà amb el redactat d’unes conclusions. A la tarda es farà una visita turística a Encamp i Canillo.

El vicepresident de CRA, David Fraissinet, va explicar que la trobada serveix per fer networking entre els assistents, però que també es discuteix “com podem ajudar més el moviment internacional i viceversa”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts