x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
TRANSPORT

Andbus amplia freqüències cap a Barcelona

El vehicle de la línia farà parada també a l'avinguda Diagonal a partir de demà 1 d'octubre
Actualitzada 30/09/2022 a les 12:36
Andbus amplia les seves freqüències horàries a partir de demà, 1 d'octubre, segons informa la companyia en un comunicat. Així, els trajectes des de qualsevol punt d'Andorra fins l'Aeroport de Barcelona començarà a les 4 del matí i tindran freqüències cada dues hores fins a les 18:00 que serà el darrer vehicle de la línia que sortirà del Principat cap a l’Aeroport.

A més, Andbus destaca que els vehicles de la línia efectuaran aturada també a l’avinguda Diagonal de Barcelona, abans de dirigir-se cap a l’Aeroport. La durada del trajecte estarà condicionada a la densitat del tràfic, però es calcula un temps
aproximat de tres hores.


Així, el trajecte partirà des de l'Estació Nacional d’autobusos d'Andorra, fent parada a l'Avinguda Diagonal de Barcelona i després a la T2 de l'Aeroport per finalitzar a la T1. El trajecte invers des de l’Aeroport de Barcelona tindrà el darrer trajecte amb pas a les 23:15 per l’avinguda Diagonal fins a la seva arribada a Andorra. El preu del bitllet oscil·larà a partir de 15 euros el trajecte, segons recorda la companyia.
Etiquetes
  • #2 Usuari
    (30/09/22 12:16)

    Agafo sovint el bus directe a l'aeroport, si té raó l'article, serà una pena que vagi a pitjor aquest servei.

    Respondre
  • #1 Josbar
    (30/09/22 11:36)

    Espero que en l'article hi hagi un error. Per que no és massa inteligent entrar primer a Barcelona i menjar-se les cues de la Diagonal per després tornar cap a l'Aeroport. 
    Comercialment no és gens intel.ligent perquè els que agafem aquest bus ho fem per arrivar a l'hora a l'aeroport i ja calculem les possibles cues de sortida d'Andorra. Si hem d'afegir les cues de la Diagonal, ningú ens pot garantir una hora d'arrivada per agafar els nostres vols. 
    Entenc que vulguin ampliar el servei per a gent que baixa cap a Barcelona i fer més caixa. És una pena que un servei directe Andorra-Aeroport, sense patir l'incertessa del tràfic de Barcelona, desaparegui.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts