El temps

La neu s'acumula al port d'Envalira

Les temperatures pujaran diumenge fins als 25 graus

Neu al port d'EnvaliraAndorra_snowlovers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei de Meteorologia informa que les precipitacions van a la baixa a tot el país,però encara neva als punts més alts del Principat. És el cas del Pas de la Casa, a la parròquia d'Encamp, on centímetres de neu s'han acumulat al llarg del dia al port d'Envalira, segons les imatges compartides per Andorra Lovers.

Meteorologia ja anunciava que avui seria una jornada de precipitacions febles i intermitents amb una cota de neu que baixaria fins als 2.300 metres provocades pel pas d'un front. La previsió indicava que les pluges serian més continuades al nord del país i que "s'alternaran amb les clarianes, que seran més freqüents al sud". Els gruixos de neu nova poden ser de cinc centímetres a2.500 metres i les temperatures es quedaran en màximes de 17 graus a la capital i de 2 graus al Pas de la Casa.

El pronòstic per a demà és de pluges al matí en una jornada amb els termòmetres entre els 4 de mínima i els 16 de màxima al centre del país. I per al cap de setmana i la setmana vinent hi haurà un canvi de temps amb sol i temperatures que arribaran als 25 graus diumenge a Andorra la Vella i als 10 graus al Pas.

Per altra banda, Meteorologia informa que amb Météo-France han finalitzat el canvi de l'estació meteorològica de la Comella a 1.225 metres amb la instal·lació d'un nou piranòmetre. Així, aquesta estació, amb dades des del 2005, és la darrera del país a canviar-se al model més modern anomenat "Mercury", que proporciona dades minutals.

La neu ha arribat al port d'Envalira

Un front portarà pluja i neu avui i demà

Instal·lació d'un nou piranòmetre a l'estació meteorològica de la Comella

tracking