La dona que va rebre un tret era una turista argentina

Agents de la policia en una actuació.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La dona que dissabte va rebre un tret amb una pistola d’aire comprimit era una turista argentina, segons va publicar el diari digital TN, amb seu al país llatinoamericà.

La víctima va viatjar amb la seva família a Andorra per visitar una de les seves germanes, que fa anys que viu al Principat. La noia s’allotjava a l’hotel Sant Gothard, situat a Arinsal. Quan caminava per l’aparcament de l’establiment va rebre l’impacte d’un balí al nas. “Els meus germans van sentir dos trets. No sabíem d’on havien sortit ni si continuarien disparant”, va explicar al digital TN.

Immediatament, la dona va entrar a la recepció de l’establiment, on el personal, en veure el que havia passat, va trucar ràpidament als bombers, a la policia i al telèfon d’emergències perquè hi enviés una ambulància. Després de la primera intervenció mèdica in situ va ser traslladada a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, ja que el projectil havia quedat incrustat al nas. Els metges li van haver de practicar diversos punts.

La dona va indicar als agents de la policia que els trets provenien d’una de les finestres d’una habitació de l’hotel, on més tard els agents van identificar i detenir dos joves. De l’interior de la cambra se’ls van decomissar dues pistoles d’aire comprimit amb les respectives càpsules de CO2, quatre llaunes de 500 balins de munició, una defensa elèctrica, una defensa extensible i dues navalles amb una fulla superior a la permesa, segons va informar la policia aquesta setmana. Els nois estan acusats de delictes contra la integritat física i moral i la seguretat col·lectiva.

tracking