Espot insisteix que la llei de la construcció no és una moratòria

El cap de Govern detalla que es tindran en compte criteris externs a les parcel·les per a l’atorgament de les llicències

Xavier Espot en la sessió d'avui al Consell GeneralFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La sessió del Consell General s'ha centrat aquesta tarda en la llei de la construcció que el Consell General va aprovar ara fa uns dies. En aquest sentit, el cap de Govern, Xavier Espot, va tornar a reiterar que la mesura no suposarà un fre total a la construcció, però sí que va remarcar que s'atorgaran menys llicències que fins ara. Així, en respostes a la pregunta entrada pel president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, el líder de l'executiu ha explicat que d'ara endavant es tindran en compte elements externs a la parcel·la en qüestió per tal de rebre la llicència d'obra.

Així, Espot ha assenyalat que es tindran en compte elements com la xarxa elèctrica de la zona on es vol construir, la vialitat existent o el volum d'infraestructures que s'haurà de tenir per assumir l'arribada de nova població a la zona en qüestió arran dels pisos que es volen construir.

El cap de Govern també ha detallat que enguany s'han entrat 297 projectesdes de principi d'any, tot i que hi ha un comú que no ha volgut facilitar les dades. L'any passat, en total, es van tirar endavant 364 projectes vinculats a la construcció.

tracking