El temps

Neu a partir de 2.400 metres i baixada de temperatures

L'estabilitat podria tornar el divendres amb domini del sol i màximes de 21 graus durant el cap de setmana

Neu a partir de 2.400 metres i baixada de temperaturesMeteo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei de Meteorologia alerta d'una nova baixada de temperatures fins divendres que podria fer baixar la cota de neu fins als 2.400 metres al llarg del dia d'avui. La previsió apunta que el flux de nord continuarà deixant nuvolositat, abundant sobretot al nord del país, i que podria causar algunes precipitacions febles en forma de neu a partir de 2.400 metres. A la nit es preveu l'entrada d'un nou front que farà pujar la cota de neu als 2.700 metres. Per avui s'esperen màximes de 17 graus a Andorra la Vella i 4 al Pas de la Casa.

La pertorbació continuarà deixant abundant nuvolositat arreu del país durant el dia de demà, fet que podria provocar alguna gotellada al nord en forma de neu a partir dels 2.600 metres. Les temperatures màximes seran de 19 graus a la capital i 5 al Pas de la Casa. La cota de neu podria tornar a baixar el dijous a la tarda, situant-se de nou al voltant dels 2.300 metres i amb possibles precipitacions a la segona meitat del dia.

El divendres s'espera assolellat, amb màximes que s'enfilaran als 21 graus a Andorra la Vella durant el cap de setmana. El domini i l'estabilitat podrien continuar dominant la situació meteorològica al país durant l'inici de setmana, segons la previsió a mitjà termini deMeteo.

tracking