Ferida una dona pel tret d'una pistola d'aire comprimit

Dos joves són detinguts per disparar contra la víctima des de la finestra d’un hotel a Erts

Dos vehicles de la policia.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos homes no residents de 18 i 19 anys van ser detinguts dissabte passat per disparar amb una pistola d’aire comprimit contra una dona i causar-li una ferida sagnant al nas. Segons s’informa al balanç de detencions fet públic ahir per la policia, els agents van ser requerits a les 8.30 hores a Erts després que una dona alertés que un cartutx metàl·lic li havia impactat al nas. En el moment dels fets la dona es trobava a la via pública. En arribar al lloc dels fets, la dona va indicar als agents de policia que els trets provenien d’una de les finestres d’una habitació d’un hotel, on més tard es va identificar i detenir els joves sospitosos.

De l’interior de la cambra se’ls van decomissar dues pistoles d’aire comprimit amb les respectives càpsules de CO2, quatre llaunes de 500 balins de munició, una defensa elèctrica, una defensa extensible i dues navalles amb una fulla superior a la permesa. S’acusa els empresonats de delictes contra la integritat física i moral i la seguretat col·lectiva.

ARRESTAT PER AGREDIR I RETENIR L'EXPARELLA A CASA

La policia va detenir un home resident de 31 anys per agredir l’exparella i retenir-la a casa. L’arrest va tenir lloc dimarts passat a les 22.50 hores a Andorra la Vella, quan els agents van rebre una alerta de violència domèstica. Van constatar que el detingut hauria agredit la dona, de qui tenia una ordre d’allunyament.

tracking