succés

Un vehicle cau en una rasa oberta a Prat de la Creu

La placa de ferro utilitzada per tapar el clot no estava col·locada en aquell moment

Un vehicle cau en una rasa oberta a Prat de la CreuM.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un incident va generar certa expectació entre els vianants que passejaven ahir a la tarda pel centre de la capital. L’origen de l’espectacle va ser ni més ni menys que un vehicle que va caure en una rasa que es trobava a la zona d’obres de les voravies de Prat de la Creu passades les tres de la tarda. Davant del succés, els bombers van rebre un avís a les 15.23 hores i van decidir desplaçar tres dotacions del parc de Santa Coloma al lloc dels fets. Una vegada allà, però, no van haver de dur a terme cap intervenció, ja que la conductora i única ocupant del cotxe en qüestió va resultar il·lesa en l’accident i ja n’havia sortit quan van arribar els efectius d’emer­gències.

Segons s’ha pogut saber, el turisme que va patir l’accident, un Fiat Panda amb matrícula del Principat, sortia del pàrquing Centre Ciutat per la zona de la rasa oberta a la voravia per un lloc on en aquell moment no estava col·locada la placa de ferro que es posa per poder tapar el clot i que permet que puguin sortir els cotxes. En aquest sentit, es desconeix si el sinistre es va produir perquè no hi havia la senyalització escaient per circular evitant el punt del forat obert o bé perquè la conductora no hauria vist les indicacions del lloc per sortir.

Pel que fa al cotxe, va ser recuperat del forat per una màquina excavadora de les mateixes obres. El giny, doncs, va aixecar el turisme amb el suport dels operaris que fan els treballs de reforma a Prat de la Creu i la supervisió dels bombers.

APUNTS

-Avís als bombers

Els bombers van rebre un avís a les 15.23 hores i van decidir desplaçar tres dotacions del parc de Santa Coloma al lloc dels fets.

-Cap intervenció

Els efectius no van dur a terme cap intervenció ja que la conductora del cotxe va resultar il·lesa i ja n’havia sortit quan van arribar.

El turisme va ser aixecat per una màquina excavadora.

tracking