x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
El temps

Ruixats i baixada notable de temperatures

Meteorologia anuncia l'arribada d'un front que deixarà màximes de 18 graus al centre del país
Mapa amb la previsió que anuncia l'arribada d'un front

Mapa amb la previsió que anuncia l'arribada d'un front

Mapa amb la previsió que anuncia l'arribada d'un front

Meteo
Actualitzada 22/09/2022 a les 11:28
El temps començarà a canviar aquesta tarda amb el creixement de núvols que poden deixar algun ruixat feble abans de l'arribada de la tardor astronòmica demà que vindrà acompanyada d'un front que cobrirà amb nuvolositat densa el país, segons Meteorologia. La previsió indica que a partir de la mitja tarda de demà hi haurà un "episodi de precipitacions que poden arribar a ser tempestuoses. Aquestes precipitacions podrien ser les més abundants de l´episodi" i les temperatures se situaran en mínimes de 9 graus al centre i de 5 al Pas de la Casa i màximes de 21 i 9 graus, respectivament. 

Dissabte serà una jornada de pluges generalitzades i la baixada dels termòmetres serà més notable ja que no superaran els 18 graus a Andorra la Vella i els 5 al Pas de la Casa i la cota de neu estarà en 2.700 metres. El pronòstic apunta que diumenge les mínimes seran de 6 graus al centre i un grau negatiu al Pas i que després d'un matí de sol al vespre hi haurà precipitacions febles. 

El servei meteorològic preveu que dilluns i dimarts es mantinguin les temperatures baixes, amb mínimes de 2 graus al centre, i els ruixats que poden afectar més la zona nord del Principat. I a partir de dimecres arribaria un nou front que situaria les mínimes en 4 graus i les màximes en 16 a Andorra la Vella i "precipitacions més abundants al nord, amb una cota de neu que podria baixar fins als 2.000 metres".

 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts