CULTURA

Més de 260 títols venuts a la Setmana del llibre en català

"El tercer casament", de Kostas Taktsís, d’Edicions Trotalibros, ha estat el més comprat amb 53 exemplars

L'estand d'Andorra va vendre 59 exemplars més que l'any 2021Govern d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'estand d'Andorra va oferir prop de 230 títols diferents durant la 40a Setmana del llibre en català dels quals se'n van vendre 267 exemplars (59 més que l'any 2021), segons informa l'executiu en un comunicat. Així, l'Àrea de Lectura Pública i Biblioteques ha fet una valoració molt positiva de la participació conjunta del ministeri de Cultura, l'Associació d'Editors d'ndorra i l'Associació Llibre del Pirineu.

En aquest sentit, el títol "El tercer casament" de Kostas Taktsís ha estat l'exemplar de ficció més venut amb 53 exemplars seguit de "Quatre dones del setze" de Laia de Ahumada amb 14 exemplars venuts. De no ficció "Parets de pedra seca" ha comptat amb 26 exemplars venuts; "100 coses que has de saber sobre Andorra" amb 15 exemplars i d'infantil i juvenil "Marmi i el curiós barret" de Susanna Isern amb sis exemplars venuts.

Govern destaca que l’acollida de les activitats proposades per donar a conèixer tant la producció editorial d’Andorra i del Pirineu com els escriptors ha sigut molt positiva. Enguany les activitats de Trotalibros es van fer el primer cap de setmana i tot el matí del dia 17 de setembre es van agrupar amb les presentacions de novetats de diferents editors i autors a l’escenari principal.

La ministra Riva i la directora de Promoció Cultural, Montserrat Planelles, van ser-hi presents per consolidar la relació que existeix des del 2012, el primer any que el Principat hi va participar.

tracking