El museu Bici Lab s'inaugura el 5 d'octubre

L'entrada a l'espai museístic serà gratuïta fins el diumenge 9 d'octubre

El museu Bici Lab obre el dimecres 5 d'octubreComú Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El museu Bici Lab Andorra, el nou centre interactiu de la bicicleta impulsat pel comú d'Andorra la Vella, s'inaugurarà el dimecres 5 d'octubre, segons s'informa en nota de premsa. L'acte inaugural comptarà amb un espectacle d'acrobàcies i piruetes de circ a càrrec de l'artista Ylador i amb portes obertes al Bici Lab fins a les 21 hores. A més, fins el diumenge 9 d'octubre l'equipament es podrà visitar gratuïtament dins l'horari d'obertura i amb visites guiades cada dia a les 10 hores, les 12 hores i les 17 hores, amb reserva telefònica prèvia.

El nou espai compta amb 1.700 metres quadrats, convertint-la en la instal·lació museística més gran del país, i exhibirà lacol·leccióde bicicletes de lafamíliaRiberaygua, una exposició temporal gratuïta i un espai amb simuladors i espais interactius. L'equipament es troba a la plaça Lídia Armengol, sota el Consell General, i s'estructura en dos nivells. La planta a peu de carrer estarà dedicada a l'exposició temporal gratuïta -que en aquesta ocasió tractarà sobre la dona i la bicicleta-, la botiga i l'accés al museu. A la planta superior s'hi ubicarà l'exposiciópermanent, amb un preu de 5 euros l'entrada, l'espai de tecnologia, on els visitants podranprovarles ulleres de realitatvirtuali els simuladors. i una mediateca.

L'horari del museuésde les 10 a les 18 hores de dimarts a dissabte entre novembre i març, i de dimarts a diumenge de l'abril a l'octubre. A més, l'entrada serà gratuïta el primer i tercer dissabte de cada mes per aquells que vaginal BiciLaben bicicleta.

tracking