La policia busca els lladres d'un xalet d'Andorra la Vella

La policia difon una descripció dels dos individus que haurien participat en els fets

Un policia de l'àrea de seguretat ciutadanaSFP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va organitzar ahir un ampli dispositiu per localitzar els dos presumptes autors d’un robatori en un xalet d’Andorra la Vella. El cos de seguretat va informar que pels volts de dos quarts d’una del migdia s’havia alertat que s’havia vist sortir d’un habitatge un home que prèviament hi hauria accedit per una finestra. Aleshores es va organitzar un dispositiu que va implicar “tots els efectius de policia judicial, fronteres i seguretat ciutadana” per localitzar aquesta persona i una altra que també hauria estat implicada en els fets.

Segons va difondre el cos d’ordre, el presumpte lladre anava vestit amb una samarreta blanca, uns pantalons color marró, unes sabatilles blanques i una gorra blau fosc. També se sospita d’un altre implicat en els fets, concretament es tractaria d’un home que hauria simulat fer esport al voltant del xalet on s’havia produït el furt i portava una jaqueta blava, pantalons curts, malles negres, calçat esportiu i gorra.

La policia va destacar a primera hora de la tarda que “es tracta d’un fet aïllat” i que s’estava analitzant si l’home que havia accedit al domicili havia acabat sostraient algun objecte de valor. Al tancament de l’edició no havien transcendit detencions.

tracking