x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

L'accident del Tobotronc no va ser per un error tècnic

El parc investiga si l’usuari va infringir les normes de seguretat
Recorregut del Tobotronc de Naturland.

Recorregut del Tobotronc de Naturland.

Recorregut del Tobotronc de Naturland.

ARXIU
Actualitzada 26/08/2022 a les 12:05
Naturland investiga si l’usuari que dimecres va patir un accident al Tobotronc va infringir les normes de seguretat que s’expliquen a l’inici de l’atracció i que es recorden al llarg del recorregut als diferents panells informatius. El parc va manifestar al Diari que l’atracció no va registrar cap incident tècnic i que ha “funcionat amb normalitat” en tot moment. Per aquest motiu, l’entitat estudia la possible hipòtesi de si hi va haver negligència per part de l’usuari.

L’accident al Tobotronc, l’atracció estrella de Naturland, es va produir dimecres a la tarda quan un jove va resultar ferit mentre era a l’atracció. El jove, que anava acompanyat del seu pare, va ser traslladat a l’hospital en helicòpter. Malgrat que, en un principi, semblava que les lesions podrien ser greus, el cap de guàrdia de l’hospital va informar a aquest rotatori que el noi va arribar a l’hospital en un estat lleu i que ja ha rebut l’alta.

El Tobotronc és l’atracció amb més èxit de Naturland i s’inclou amb l’entrada Aventura, que preveu un viatge de baixada i un de pujada que tenen una durada aproximada d’uns 20 minuts.

Es tracta del tobogan alpí més llarg del món, amb un total de 5,3 km de longitud i 400 metres de desnivell. El trineu biplaça amb forma de tronc permet controlar la velocitat en el seu descens a través del bosc de Sant Julià de Lòria.
Etiquetes
10
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts