TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

cost de la vida

El preu de la benzina se situa a nivells de fa quatre mesos

La gasolina fa setmanes que va a la baixa i el litre de súper 95 es cobrava ahir a 1,59 el litre

Un treballador d'una benzinera.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tendència a la baixa del preu de la benzina que s’està experimentant en les darreres setmanes també es deixa notar al Principat, on el cost de la gasolina es troba a nivells de fa quatre mesos. Arran de la invasió russa d’Ucraïna el febrer passat, el preu del combustible va començar a incrementar-se fins a arribar a Andorra a un pic d’1,8 euros per litre de benzina súper 95, la més habitual, al juny. Ahir, el litre d’aquest combustible tenia un preu al Principat d’1,59 euros el litre, uns vint cèntims més econòmic que fa dos mesos. Quant a la gasolina súper 98, el preu va arribar al juny a 1,86 euros el litre i ahir es podria comprar al Principat a 1,65 euros el litre. Respecte al gasoli de locomoció, al juny va tocar sostre amb un preu d’1,7 euros el litre i ahir costava 1,59. El litre de gasoli de locomoció millorat es va pagar al juny a 1,74 euros i ahir costava 1,62. Els preus actuals de la gasolina són ara similars als del mes d’abril tot i que ahir encara eren una mica superiors.

La reducció del preu de la benzina no només s’està donant a Andorra i a països veïns com Espanya. De fet, fa nou setmanes consecutives que baixa. Ara mateix els preus al país veí del sud se situen a nivell del mes de febrer. La gasolina costa 1,58 euros i el gasoli 1,61 euros aplicant el descompte de 20 cèntims del govern espanyol.

tracking