EL TEMPS

La tempesta s'estén a tot el país i es manté l'avís groc

Demà s'espera que els ruixats siguin més febles i el cap de setmana es preveu estable

Calamarsa a Ordino

Calamarsa a Ordino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La previsió de Meteorologia s'està complint i les precipitacions estan començant a afectar el Principat amb ruixats tempestuosos i pedregada al nord d'Andorra. En aquest sentit,Meteoinforma que la tempesta s'aniran estenent per tot el Principat durant tota la tarda. Meteoha activat l'avís groc durant el dia d'avui, mentre que per demà s'espera que els ruixats siguin més febles i el cap de setmana es preveu estable.

De moment, el cos de Bombers no ha hagut de realitzar cap sortida ni intervenció a causa de la pluja, segons ha informat el cap de guàrdia.

El servei de Meteorologia destaca que les tempestes més intenses d'ahir s'han registrat durant la nit, amb acumulacions de 21 litres per metre quadrat a la Borda Vidal; 29,8 litres per metre quadrat al Roc de St. Pere; 36,7 litres per metre quadrat a la Comella; 9,5 litres per metre quadrat a les Salines; 19,9 litres per metre quadrat al Bony de les Neres; 24,2 litres per metre quadrat a Sorteny i nombrosos impactes de llamp a tot el país.

Demà s'espera que siguin més febles i el cap de setmana es preveu estable

Pluja a Ordino

Pluja a Sispony

Pluja a Sispony

tracking