La policia deté dos joves que volien introduir mig quilo de droga al país

Els arrestats havien amagat quatre bosses de marihuana al maleter del cotxe

Les bosses de marihuana que els agents van requisar.POLICIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos homes residents van ser detinguts divendres a la tarda quan intentaven entrar al Principat amb més de mig quilo de marihuana amagat al maleter del cotxe. La policia va detallar al balanç policial d’ahir que es tracta de dos individus de 23 i 26 anys que van intentar fer la maniobra amb un automòbil propietat d’un d’ells. La policia va escorcollar el turisme quan intentava creuar la frontera del riu Runer, a les 19:30 hores, i hi va trobar quatre bosses de marihuana amagades en diferents cavitats del maleter. En total, les quatre bosses sumen 588 grams de l’estupefaent.

Durant la setmana passada, els agents van efectuar dues detencions més per possessió de drogues. Un home no resident de 26 anys va ser arrestat dijous per transportar 1,9 grams de MDMA i 21 grams d’haixix quan intentava entrar al país des d’Espanya amb una furgoneta. Així mateix, dimarts passat una dona no resident de 22 anys va ser controlada quan intentava creuar amb un turisme la frontera del riu Runer amb 0,2 grams de cocaïna.

El balanç policial també informa de la detenció dissabte a la nit d’un resident de 40 anys a Canillo per un presumpte delicte contra l’honor. Els agents van ser requerits per una alteració de l’ordre a la via pública. En arribar al lloc dels fets, es van trobar un home en un fort estat d’embriaguesa que va tenir una “actitud irrespectuosa”. Així mateix, un resident de 37 anys que compleix arrest nocturn a la Comella i que no s’hi va presentar a l’hora prevista va ser controlat la matinada de dijous pels presumptes delictes contra funció pública –resistència i desobediència–, contra l’honor –injúries–, i contra la llibertat –amenaces de mort.

INVESTIGAT UN RESIDENT DE 22 ANYS ACUSAT DE FURT AMB FORÇA

Un jove resident de 22 anys va ser detingut per la policia com a presumpte autor d’un furt amb força la matinada de dissbate passat. La policia es va desplaçar a unes naus de la carretera de la Comella quan va saltar l’alarma, però en inspeccionar l’espai no hi van trobar ningú. Ara bé, els agents van observar que la porta corredissa d'accés es trobava forçada i presentava danys. Unes hores més tard, el sospitós va ser localitzat a la capital amb una motxilla on hi guardava un joc de guants i una llanterna.

guardava un joc de guants i una llanterna.

tracking