recurs al tribunal de corts

El conductor empresonat pel xoc mortal a Sant Julià demana la llibertat

Al·lega l’arrelament familiar al país i nega que hi hagi risc de fugida

Estat en què va quedar la motocicleta després de l'accident.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’home de 45 anys empresonat per haver provocat un accident de trànsit que va costar la vida a un motorista el dilluns de la setmana passada ha presentat un recurs al Tribunal de Corts contra la decisió de la batlle de dictar el seu ingrés provisional sense fiança a la Comella. En l’escrit, segons fonts judicials, el conductor demana la llibertat i ho fa al·legant l’arrelament familiar que té al país i que no hi ha risc de fugida. Cal recordar que la batlle Estefania Garcia va decretar la presó sense fiança pel risc de fugida de l’home, que és de nacionalitat espanyola tot i que porta 22 anys residint al Principat. En cas que el Tribunal de Corts no acceptés la petició de llibertat total, el conductor demana que se li concedeixin altres mesures com el control monotoritzat fora de la presó.

Un cop entrat el recurs, és el torn de la fiscalia per presentar els seu escrit i Corts decidirà a final d’aquesta setmana o la vinent.

Cal recordar que l’home va donar positiu per drogues després de l’accident que va costar la vida a un veí de Sant Julià de 60 anys.

tracking