Tempestes

Tempestes febles aquesta tarda

Meteorologia anuncia que els xàfecs a la tarda tornen avui amb precipitacions més probables a la meitat sud del Principat

Nova tarda de tempestes, que es repetiran avuiFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Meteorologia ha tornat a activar l'avís groc per tempestes aquesta tarda, que afectaran especialment el centre i sud del país. Les precipitacions seran avui més febles que les d'ahir i la previsió que es repeteixen de nou "de manera feble i dispersa" durant la jornada de dijous.

Divendres i dissabte seran jornades de sol sense pluges i els termòmetres assoliran màximes avui de 31 graus a Andorra la Vella amb un augment dissabte fins als 33 graus. El temps canviarà a partir de diumenge amb una baixada important de temperatures que no superaran els 26 graus i tempestes generalitzades que es repetiran el dilluns, segons el pronòstic que fa avui el servei meteorològic.

Les precipitacions que van caure ahir des de les 15.00 hores van provocar retencions de trànsit. Així, hi va haver trànsit dens a la sortida del Principat per Espanya i França, a l’avinguda Tarragona en ambdós sentits de la marxa i a l’entrada de la Massana en sentit nord. Els bombers van fer dues actuacions a la via pública a causa de la pluja: a la rotonda del quilòmetre 0 i a la boca nord del túnel del Pont Pla.

Les precipitacions es repetiran avui.

tracking