TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Andorra la Vella

Reinauguració de la piscina olímpica de Serradells

Conxita Marsol ha posat en valor “la capacitat de col.laboració” per tornar a recuperar aquesta infraestructura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra la Vella torna a tenir piscina olímpica. Aquesta tarda el comú de la capital ha reinaugurat la nova piscina del Centre Esportiu Serradells, després de quatre anys des de l'incendi que va malmetre la instal·lació.

La cònsol major d'Andorra la Vella ha destacat que "el Serradellsevoluciona avui en un equipament més modern i sostenible" a més d'agrair "a tots els que han fet possible la reconstrucciódel Serradells".

En aquest sentit,Marsolha destacat "la bonapredisposiciónde les companyies d'assegurances d'Andorra la Vella". "Ens vàrem refer després d'aquell 22 de novembre del 2018, i vàrem treballar amb tenacitat per reconstruir un dels equipaments més importants del país" ha destacat la Cònsol.

L'acte, que ha comptat amb la presència del Cap de Govern, ha inclòs una actuació del duet Pau Ribes i EmmaGarcía, el duet mix espanyol, així com de l'exnedadora GemmaMengual.

Reinauguració de la piscina olímpica de Serradells

Reinauguració de la piscina olímpica de Serradells

tracking