Mor un ingressat per covid

El traspàs d'un home a l'UCI suma la víctima 154 per la infecció a Andorra

Hospital Nostra SenyoraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home que estava ingressat a l'UCI per covid des del 12 de juliol ha mort, segons ha anunciat el ministre Eric Jover en l'actualització del balanç setmanal de la pandèmia. La víctima és la número 154 que provoca la infecció des del març del 2020 i Jover ha lamentat l'òbit del pacient, que no era d'edat avançada, i ha explicat que "tenia altres patologies greus que fragilitzaven la seva salut".

Els contagis des de dimecres passat han estat 285, que eleven el total d'infeccions a 45.793, i els casos actius han baixat a 238, 77 menys dels que hi havia la setmana passada perquè s'han registrat 361 altes en una setmana. El total de recuperacions ascendeix a 45.401 presones.

Eric Jover ha indicat que la pressió hospitalària ha baixat en cinc pacients perquè dels 7 contagiats de covid que hi havia dimecres passat a l'hospital en queden dos. Els dos afectats estan a planta i no hi ha cap ingressat a cures intensives.

El consell de ministres ha decidit prorrogar durant dues setmanes les restriccions vigents per la pandèmia per la baixa incidència del virus, segons ha anunciat Jover.

tracking