BALANÇ POLICIAL

L'empleada d'una farmàcia estafa 12.600 euros a la CASS

La dona de 44 anys va defraudar també 2.359 euros a una assegurança privada amb medicaments per ella mateixa

Un vehicle de la policia.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona resident de 44 anys va ser arrestada com apresumpta autora d’un delicte d’estafa. Els fets van tenir lloc el dimecres 27 de juliol a les 09.45 hores aEscaldes-Engordany quan elpropietari d’una farmàcia va presentar una denúncia prop dels serveis del cos de seguretat, ja que la interessada empleada seva, des del mes de març simulava vendes de diferents medicaments per a ella mateixa, feia la venda i posteriorment l’anul·lava, però efectuava el càrrec a la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS). Segons el balanç setmanal de la policia, en aquesta operativa la interessada hauria defraudat 12.643,06 euros a la CASS, tanmateix tenia contractada una assegurança privada a la que hauria defraudat pel mateix mètode 2.359,83 euros.

Tres arrestats per presentar documentació falsa

Un home resident de 36 anys, va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra el tràfic jurídic el divendres 29 de juliol a Escaldes-Engordany. El Servei d’Immigració en verificar la documentació que l’interessat va lliurar per a l’obtenció de la seva autorització de sojorn i treball, va detectar que el certificat d’experiència laboral era fals, motiu pel qual es procedeix a la seva detenció.

Al Pas de la Casaun home no resident de 47 anys, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra el tràfic jurídic quan l'interessat va ser controlat per una presumpta infracció contra el patrimoni (sostracció de dos cartrons de tabac), i aquest es va identificar amb un document d’asil francès fals, motiu pel qual va detingut el dissabte 30 de juliol a les 16.15 hores.

També al Pas de la Casa, un homeno resident de 19, va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra el tràfic jurídic. Els fets van tenir lloc el diumenge 31 de juliol a les 14.40 hores quan l'interessat va ser controlat en l’interior d’un turisme particular que volia entrar al Principat, aquest es va identificar verbalment, i verificada la seva identitat en els fitxers informàtics es va constatar que havia estat controlat una altra vegada i s’havia identificat amb una identitat diferent, motiu pel qual se’l va detenir.

tracking