Successos

Un llamp provoca un incendi a Soldeu

Els bombers han treballat amb el suport d'un helicòpter per sufocar el foc que ha afectat un pi

Incendi per un llamp a Soldeu
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un llamp de les tempestes que han afectat aquest migdia ha provocat un incendi al bosc, a sobre del poble de Soldeu. El cap de guàrdia de bombers ha explicat que s'ha incendiat un pi i els efectius del cos treballen des de que han rebut l'avís pels volts de la una fins ara per extingir totalment el foc. Els responsable de torn del cos ha remarcat que tot i que l'incendi ha estat només d'un arbre està tot molt sec i el foc va covant molt per dins i s'ha d'estar vigilant i controlar fins que quedi tot apagat. Per això, es van fent descàrregues des de l'helicòpter puntualment.

Tres efectius del parc de Canillo i dos de Santa Coloma amb el suport d'un helicòpter que ha descarregat aigua i un altre per fer tasques de vigilància des de l'aire han treballat a la zona. L'incendi s'ha produït en una zona totalment boscosa allunyada de les cases, ha indicat el cap de guàrdia.

Aquest incendi és el segon que es registra aquesta setmana a Canillo després del que va cremar 500 metres quadrats a Ransol dimecres passat. El comú ha anunciat aquesta tarda el tancament de les zones de berenador de la parròquia, on ja estaven tancades les graelles, i ha demanat als particulars que tinguin barbacoes a casa que "que extremin les mesures i que evitin fer foc, minimitzant d'aquesta manera el risc d'incendi".

Els efectius dels bombers treballant a la zona

tracking