x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sistema financer

Crèdit Andorrà abandona l'accionariat d'Assegur

El grup vol continuar impulsant el negoci assegurador i se centra en l’aliança estratègica amb Caser Seguros
Seu central de Crèdit Andorrà.

Seu central de Crèdit Andorrà.

Seu central de Crèdit Andorrà.

CRÈDIT ANDORRÀ
Actualitzada 29/07/2022 a les 17:23
El Grup Crèdit Andorrà surt de l’accionariat del Grup Assegur i focalitza la seva activitat asseguradora a Andorra en el projecte conjunt amb Caser Seguros, segons informa l'entitat bancària en un comunicat. Així, en línia amb el pla estratègic 2021-2022, Crèdit té l'objectiu de reforçar la seva posició de referència en el sector de les assegurances de vida i no vida a Andorra, explorar nous avantatges competitius i impulsar el creixement del negoci. 

Amb aquesta operació, Actiu Assegurances, entitat participada en un 25% pel Grup Crèdit Andorrà, es desprèn del 50% d’Assegur Diversos, negoci especialitzat en productes de no vida. D’altra banda, el banc surt de l’accionariat d’Assegur Vida, del qual tenia el 50% de les accions.

Tot i això, Crèdit Andorrà informa que continuarà impulsant la seva activitat asseguradora en el mercat andorrà, que és estratègica i complementària al negoci bancari, on disposa del 100% de Crèdit Assegurances Estalvi per a la part d’estalvi, i d’una aliança amb Caser Seguros, amb qui va signar un acord l’any 2019 per promoure el negoci de salut i de vida risc a través de Crèdit Assegurances Vida (bancassegurances), de la qual el Banc té el 49%, un acord que es va ampliar l’any passat a les assegurances de no vida.

En aquesta línia, l'entitat assenyala que aposta per aquesta relació estratègica per continuar impulsant el negoci assegurador i incrementar el valor afegit als clients i assegura que el projecte conjunt amb Caser Seguros, entitat referent en el sector, permet fer front amb competitivitat i eficiència als reptes a llarg  termini d’un sector financer i assegurador en ple procés de transformació global i d’assumpció de les noves normatives reguladores. 

Pel que fa al mercat espanyol, el Grurp manté la participació a CA Life Insurance Experts, entitat especialitzada en assegurances de vida, en la qual està present en l’accionariat juntament amb MGC Mútua i Caravela, segons informa l'entitat.
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts