Una menor resulta ferida en un accident de moto a Ordino

Un jove de 21 anys hauria patit les mateixes lesions en un altre sinistre a Escaldes-Engordany

Una patrulla de policia.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una noia resident de17anys ha resultat ferida després de patir un sinistre amb dos vehicles implicat, la seva motocicleta, marca Yamaha N-MAX 125 i un turisme, marca MitsubishiSpaceStar, ambos amb matrícula andorrana. Els fets han tingut lloc a les 15.48 hores a la rotonda de l'Aldosa, a la carretera General 3 a Ordino. La víctima ha estat traslladada a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell on restarà ingressada fins a l'espera d'una intervenció quirúrgica, ja que ha patit una fractura de fèmur, segons ha informat el cap de guàrdia del centre hospitalari.

El sinistre ha obligat a tallar la circulació inicialment en sentit nord per accedir a Ordino, peròpoc després s'ha tancat en els dos sentis de la marxa durant uns vint minuts fins que ha finalitzat la intervenció dels serveis d'emergència. Els vehicles que volien anar a Ordino havien d'anar durant el tall des de Canillo pel coll d'Ordino i els que transitaven de baixada eren desviats cap a l'Aldosa per la carretera d'Anyós, segons ha informat Mobilitat.

Ferit un motorista a Escaldes

La policia ha rebut un segon avís a les 16.58 hores per un altre accident en el qual només s'ha vist implicada una motocicleta, marcaKTM250EXC(AND). Els fets han tingut lloc a la plaça dosValires, d'Escaldes-Engordany i el conductor de la motocicleta, un home resident de21anys, ha resultat ferit.

El jove hauria patit també una fractura de fèmur, però el cap de guàrdia no ho ha volgut confirmar al cent per cent perquè encara li estan fent proves per determinar la lesió. Si fos el cas, el motorista restarà ingressat a l'espera de la intervenció quirúrgica.

tracking