x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Col·lectius

L'EFA exposa a Illa neguits sobre l'aeroport

Daniel Armengol s'ha reunit amb el dirigent socialista català per parlar d'infraestructures
Àngel Ros, Daniel Armengol, Salvador Illa i Joan Tomàs s'han reunit avui a Andorra

Àngel Ros, Daniel Armengol, Salvador Illa i Joan Tomàs s'han reunit avui a Andorra

Àngel Ros, Daniel Armengol, Salvador Illa i Joan Tomàs s'han reunit avui a Andorra

EFA
Actualitzada 27/07/2022 a les 19:53
El president de l'Empresa Familiar Andorrana (EFA), Daniel Armengol, i el secretari tècnic de l'entitat, Joan Tomàs, han rebut avuit al primer secretari dels socialistes catalans i cap de l'oposició al parlament català, Salvador Illa. La trobada ha servit per parlar de l'actualitat econòmica i social i Armengol ha traslladat a Illa "diversos neguits relacionats amb la gestió de l'aeroport d'Andorra-la Seu i les infraestructures que permetin una millor connexió amb l'estat veí del sud", informa l'entitat. 

Armengol ha destacat que "és important mantenir un bon veïnatge, ja que si nosaltres anem bé ells van bé i si ells van bé nosaltres anem encara millor" i ha afegit que trobades com la d'avui serveixen per mantenir una bona col·laboració entre Andorra i Catalunya.  

Salvador Illa es troba de visita al Principat i en la reunió ha estat acompanyat de l'ambaixador espanyol, Àngel Ros. El dirigent socialista català ha manifestat la voluntat d'una relació de respecte mutu "i entesa i col·laboració estreta", segons assenyala l'EFA.

López i Baró es reuneixen amb Salvador Illa
El president del Partit Socialdemòcrata, Pere López, juntament amb el secretari d’organització, Pere Baró, també han rebut aquest dimecres la visita de Salvador Illa, segons informa el partit en un comunicat. En aquest sentit, han compartit estratègies per afrontar problemàtiques vigents en el context econòmic actual com és el cas de l’habitatge, la pèrdua de poder adquisitiu i les dificultats que travessen petits empresaris i treballadors autònoms.


El grup parlamentari destaca que la trobada ha servit per parlar de les relacions entre Andorra i Espanya i per enfortir les seves relacions. A la reunió també hi ha assistit l’ambaixador d’Espanya a Andorra, Ángel Ros.
Etiquetes
  • #1 Josep
    (27/07/22 21:23)

    Dani si cal et deixo una corbata. O es que ja hi ha crisi?

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts