El temps

Últim dia de temperatures altes després d'una "nit tropical"

Meteorologia anuncia l'arribada d'un front que podria deixar algun ruixat dispers

Avís groc per calorFont Meteo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra ha tingut "una nit tropical" avui amb una mínima de 20,2 graus a la Comella, a una alçada de 1.225 metres, segons ha informat Meteorologia, remarcant que és la tercera vegada que aquesta estació registra una mínima per sobre dels 20 graus després dels episodis del juny i agost del 2019.

El servei manté activat l'avís groc a part del Principat per altes temperatures i anuncia que serà l'últim dia de molta calor perquè arriba un front fred que farà baixar els termòmetres. La previsió és de màximes de 34 graus avui a Andorra la Vella i de 19 al Pas de la Casa.

El servei meteorològic indica que l'acostament d'un front per l'oest provocarà el creixement de núvols a la tarda i tot i que aquest matí ha fet públic que no portaria precipitacions la previsió ha canviat i s'anuncia algun ruixat feble "que en tot cas seran breus i dispersos". Les temperatures màximes demà seran de 32 graus al centre i de 16 graus al Pas de la Casa. Dimecres es notarà més la baixada dels termòmetres que es quedaran en 28 graus a la capital i no passaran de 14 a la vila fronterera, segons el pronòstic d'aquest matí. La previsió és que les temperatures segueixen en descens amb 27 graus per a dijous.

tracking