Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats
Fruita a la venda en un establiment comercial.
Fernando Galindo
Si us plau definiu "reutilitzable" en un establiment de menjar ràpid.
Si és vaixella de plàstic per molt que sigui reutilitzable seguim amb el mateix problema, tirant de plàstic per tot.
O l'establiment renta aquests utensilis o els fa compostables i es llencen a l'orgànic. "Reutilitzable" perquè cada client que passa per la foodtruck s'emporti tota la vaixella de plàstic a casa és una autèntica burrada. Perquè el plàstic per molt "reutilitzable" que sigui acabarà en algun moment a les escombraries igualment.
A part de que escalfar coses en recipients de plàstic i anar-los reutilitzant o reomplint ampolles/ vasos/ cantimplores de plàstic és nociu per la salut.
auxili va dir..
Tens raò, estem sonats!
Adaptar-se o morir ...
Respondre
Ens haurem d'arremangar tots, o cobraran el plat, o el portaràs tu.
No podem continuar com fins ara, la cultura de utilitzar i llençar.
Es una mesura mooolt intel·ligent i que facilitarà moltíssim la tasca dels food trucks!!!!
Posarem a disposició dels nostres clients la vaixella de porcellana i els coberts de plata de la padrina...
Ahhh i muntarem un rentavaixella dins del gran espai de que disposem. Potser els de Medi Ambient instal·laran amb el permís dels comuns un rentavaixella d'us col·lectiu... o millor encara, que tothom vingui de casa amb els seus plats, gots i coberts!!!
Hi han plats i gots biodegradables, el problema es que no accepten la calor...
Respondre