x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
comerç

Epizen obrirà les tres primeres plantes del centre dijous vinent

Les diferents marques ja tenen el material preparat per començar la venda
Imatge virtual de l'Interior del centre comercial.

Imatge virtual de l'Interior del centre comercial.

Imatge virtual de l'Interior del centre comercial.

EPIZEN GP
Actualitzada 22/07/2022 a les 12:03
Epizen ja té data d’estrena. Serà dijous vinent, tot just abans de la festa major de Sant Julià de Lòria. Com ja van anunciar el propietaris del nou centre comercial, l’obertura, si no hi ha cap imprevist, serà parcial, de moment només tres plantes, i més tard la resta, tot i que tots els locals ja estan tots repartits.

Amb una superfície d’uns 60.000 metres quadrats, serà l’edifici comercial més gran del Principat i aspira a esdevenir un referent de les compres, tant entre els residents com entre els visitants. Ja s’han col·locat els 3.500 metres quadrats de tela que embolquen l’edifici, un dels trets que el singularitza, i les diferents marques ja tenen els seus articles als locals per iniciar-ne la venda.

El centre comercial comptarà amb una botiga de material esportiu Sprinter, que s’afegeix a les marques Lefties, McDonald’s, Primor, Carrefour o IO.

El complex té 54.000 metres quadrats i s’estrenarà en dues fases. En la primera (que obrirà dijous) hi haurà 15.000 metres quadrats oberts al públic dels 27.000 de l’espai destinats a zona comercial i de restauració distribuïts des de la planta baixa a la segona. L’oferta comercial serà d’un gran supermercat, moda, esports, electrònica de consum, perfumeria, parament de la llar, òptica i restauració, segons va detallar el Grup Pyrénées en un comunicat. Tres centenars de persones començaran a treballar en l’obertura i dos centenars més d’empleats completaran la plantilla quan el centre comercial estigui plenament operatiu. La segona fase d’obertura amb els 12.000 metres quadrats restants permetrà disposar d’una gran zona de restauració i una terrassa a l’aire lliure a la planta superior que acollirà concerts i espectacles.

La construcció del nou edifici s’ha vist afectada pels danys estructurals que presentava l’espai, palpable a mesura que es produïa l’enderrocament a causa de la falta de manteniment. Tot això ha provocat un retard en el calendari previst per a la reforma i el condicionament de la instal·lació. Per aquest motiu, la data d’inauguració s’ha anat retardant.
Veure’n més
37
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts