x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Ferit un motorista de 65 anys en un accident a Anyós

Durant el dia d'avui dues persones més han resultat ferides arran d'altres dos sinistres diferents
L'entrada de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell

L'entrada de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell Hospital

L'entrada de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Fernando Galindo
Actualitzada 21/07/2022 a les 18:50
Un home resident de 65 anys ha resultat ferit aquest migdia després de patir un accident amb la seva motocicleta, una Yamaha MAX XP 500 amb matrícula del Principat, i un turisme -Citroën C4-, amb matricula espanyola. Els fets han tingut lloc a la carretera secundària 335 al punt quilomètric 2’200, d'Anyós a La Massana. El conductor de la motocicleta ha estat traslladat a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell, sense lesions de gravetat, segons informen des del centre hospitalari.

Ciclista ferida lleu a Encamp
Una dona resident de 44 anys ha estat traslladada a l'hospital aquest matí després de patir un accident en bicicleta a la carretera general 2, al quilòmetre 6,100 d'Encamp. Segons informa la policia, el sinistre ha tingut lloc a les 11.23 hores i només hi ha un vehicle implicat, una bicicleta Liv Intrigue. La ciclista ha estat traslladada a l'hospital i a hores d'ara s'hi troba encara ingressada per control de les lesions que s'ha fet. En tot cas, des del centre sociosanitari informen que no serien lesions de gravetat. A causa de l'accident, Mobilitat ha activat aquest matí el pas alternatiu a l'avinguda del Torrent Pregó d'Encamp.

 
Una motorista ferida lleu a la Massana

Una resident de 17 anys va resultar ferida lleument ahir en accidentar-se a la carretera general 3, al quilòmetre 2,050 de la Massana. Segons informa la policia, el sinistre va tenir lloc a les 19.39 hores i només hi ha implicada la motocicleta de la jove, una Piaggio Vespa 125, amb matrícula andorrana. La motorista va ser traslladada a l'hospital amb contusions, i segons informa el centre sociosanitari ja ha estat donada d'altra.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts