agressió després de la festa

El noi apunyalat va evitar un altercat més gran al bus

El jove va calmar els passatgers, molt alterats, per impedir que intentessin agredir l’atacant

El centre penitenciariFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El noi que va ser apunyalat el matí de dissabte al bus nocturn va intercedir per evitar que alguns passatgers que estaven molt alterats puguessin agredir l’atacant, una noia de 25 anys que està ingressada a la Comella en règim de semillibertat.

El noi va ser ferit en un braç i se li van practicar set punts a Urgències, però la ferida hagués pogus estat molt pitjor. Va ser qüestió de fortuna. Tot va succeir al bus a les cinc de la matinada de baixada de la festa major de Canillo.

La jove, que ja ha protagonitzat altres altercats, va exigir al noi que li deixés el seient –no estava en un espai reservat per a persones amb discapacitat sinó al fons del vehicle–, i veient l’estat de transtorn que patia en aquells moments va calmar alguns passatgers que van ajudar a retenir-la, ja que portava una ganivet amb el qual va ferir el jove.

La jove va ser detinguda per una patrulla que l’esperava a l’església d’Escaldes i dissabte a la nit va ser jutjada per una ordenança penal –judici ràpid–. El batlle va decidir una condemna de quatre mesos de semillibertat, de manera que pot sortir durant el dia a treballar, però no els caps de setmana. També durant aquest període s’ha de sotmetre a un tractament pisquiàtric. El batlle va tenir en compte l’entorn familiar. L’agressió es va produir sense cap motiu, ja que el noi li va cedir el seient.

tracking