TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

judici ràpid

Semillibertat per a la dona que va atacar un home al bus nocturn

El batlle també obliga la noia a seguir un tractament psiquiàtric

En centre penitenciari.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jove de 25 anys que va apunyalar un jove la matinada de dissabte al bus nocturn baixant de la festa major de Canillo ha quedat en règim de semillibertat després d’una ordenança penal –juidici ràpid– que l’obliga també a rebre un tractament psiquiàtric.

La jove va ser detinguda després d’atacar amb un arma blanca un passatger del bus, perquè va reclamar que li cedissin el seient on estava, cosa que va fer.

L’atacant, que suposadament estava sota els efectes d’alguna substància tòxica, va agredir el jove al final del trajecte amb un ganivet, amb molta fortuna perquè no li va fer cap ferida de gravetat, només un tall profund a l’avantbraç. Va ser detinguda per la policia i el mateix dissabte a la nit va ser condemnada en un judici ràpid a un règim de semillibertat, de manera que podrà sortir durant el dia si disposa d’una feina estable. Les nits i els caps de setmana els passarà a la presó durant quatre mesos. A més, el batlle l’obliga a sotmetre’s a un tractament psiquiàtric durant el mateix període de temps. Es tracta d’una noia coneguda perquè ja ha protagonitzat altres disputes. La Conava li va reconèixer una discapacitat. El matí de dissabte va increpar un grup de joves per un seient al bus. Després de l’agressió va ser reduïda pels passatgers i detinguda per la policia, que l’esperava a l’església d’Escaldes-Engordany.

tracking