Mor un dels fugitius que es va escapolir d'un control de la duana

Els dos homes que van escapar-se després de ser enxampats amb documentació falsa a la frontera han estat localitzats, un difunt en accident de trànsit i l'altre amb 44 quilos de cocaïna i un revòlver

Localitzats els dos fugitius que van escapar-se d'un control de la policia nacional a la duanaPolicia Nacional espanyola

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia nacional espanyola ha localitzat als dos homes que el desembre de l'any passat van fugar-se d'un control a la frontera hispanoandorradesprés d'identificar-se amb documentació falsa. Segons s'informa en un comunicat, un d'ells va morir al març i el segon va ser detingut a principis de juliol amb més de 44 quilos de cocaïna, una gran quantitat de marihuana i un revòlver.

Els dos joves intentaven tornar cap a Espanya després de passar uns dies a Andorra a finals de desembre quan els agents van descobrir que portaven documentació falsificada. Els fugitius van escapar corrent per la muntanya mentre els agents feien la comprovació. La policia espanyola va desplegar un dispositiu de recerca sense èxit que va provocar fins a 16 quilòmetres de cues a la frontera.

Segons informen en un comunicat, ja han localitzat els dos homes. Un va morir en un accident de trànsit a Antequera (Màlaga) el març. En el moment de l'accident portava documentació falsa, diners en efectiu i una bossa amb un quilo de cocaïna. L'home, de38anys, estava catalogat com a individu extremament perillós per delictes de tràfic de drogues a gran escala i per homicidi. A més, tenia una recerca policial activada per haver-se identificat a la frontera amb documentació falsa.

D'altra banda, el segon dels fugitius va ser detingut el 8 de juliol a València en el marc d'una operació contra el tràfic de drogues i de crim organitzat. A part del delicte de falsificació de documents, l'imputen per delictes de tràfic de drogues, pertinença a organització criminal i tinença il·lícita d'armes. L'home va ser arrestat juntament amb altres tres persones i se'ls va registrar més de 44 quilos de cocaïna, una gran quantitat de marihuana, un revòlver, 13 cartutxos de munició i es van intervenir quatre vehicles i més de 32.000 euros en efectiu. Segons informa la policia nacional espanyola, l'home ha passat a disposició judicial i es trobaempresonata València.

tracking