aliança en el món de la neu

El preu del forfet únic es començarà a definir en les setmanes vinents

Les autoritats destaquen els avantatges que es deriven de la integració aprovada

Olga Molné, Francesc Camp i Joan Viladomat durant la presentació.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

De moment, no es pot parlar del preu que tindrà el forfet únic, que ja serà una realitat a tots els dominis esquiables del país aquest mateix any. I és que, tal com van explicar ahir les diverses autoritats assistents a l’acte de presentació de l’acord pel qual Pal Arinsal s’integra a Grandvalira Resorts, encara falta entrar en la lletra petita de l’entesa.

D’aquesta manera, es preveu que en les pròximes setmanes Grandvalira Resorts vagi definint tot allò relacionat amb el producte, el preu i la marca. Això sí, segons va assenyalar el president del consell d’administració de Grandvalira i cònsol major de Canillo, Francesc Camp, ja s’està treballant en aspectes com ara aquest de cara a la temporada d’hivern vinent. El que està clar és que la incorporació de l’estació massanenca a Grandvalira Resorts tindrà conseqüències beneficioses per als esquiadors. Així, aquests podran continuar comprant forfets de dia per a cadascuna de les estacions, però també està previst que es comercialitzin forfets multidia que combinaran dies d’esquí a Pal Arinsal i Ordino Arcalís amb jornades a Grandvalira.

A més, tots els forfets de Grandvalira (inclòs el passi de temporada) seran vàlids tant a Pal Arinsal com a Ordino Arcalís, que va entrar a formar part de Grandvalira Resorts el 2018. Entre els avantatges per als usuaris cal esmentar també que els clients de Pal Arinsal s’integraran dins My Grandski, el club de fidelització que simplifica l’accés i les consultes que els usuaris vulguin fer a les plataformes de les estacions. D’altra banda, Pal Arinsal aprofitarà les sinergies amb Grandvalira Resorts per millorar aspectes tecnològics, de màrqueting i comunicació i dels seus canals de venda. De la mateixa manera, l’entesa anunciada també pot suposar canvis per al futur de Ski Andorra, l’entitat que aplega les societats del sector i que de fet ja comercialitzava un forfet conjunt, però que mai s’havia publicitat suficientment. Així, es preveu mantenir la funció de patronal i de representació internacional de Ski Andorra, mentre que la part més comercial seria desenvolupada per Nevasa. També es preveu la continuïtat de SETAP365, que va suposar la integració d’Ensisa i Emap i que té com a socis el comú de Canillo, el de la Massana i Crèdit Andorrà. “Són dos acords en paral·lel”, va indicar Camp.

tracking