denúncia

El comú intercedeix en el litigi entre un tècnic i un càrrec de confiança

La corporació massanenca descarta que la disputa passi de la policia a la via judicial

El comú de la Massana.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de la Massana va assegurar ahir en un comunicat que les cònsols estan intercedint per posar fi a la “fricció” entre un càrrec de confiança i un tècnic de la corporació. La disputa, que de moment s’ha traduït en una denúncia a la policia, es va conèixer dilluns arran d’un comunicat del sindicat de funcionaris del comú massanenc (Sitcolama), que va exposar que un treballador havia rebut insults per part d’aquest càrrec de relació especial.

Tot i que en el comunciat s’afirma que les cònsols s’estan reunit des de fa dies amb les dues parts, des del sindicat es va expressar la decepció amb l’equip de Govern per no haver rebut resposta a una carta que va ser lliurada el 27 de juny exposant els fets.

En tot cas, des de la corporació es manté que el tècnic de la Via Pública no desitja iniciar accions legals i es preveu tancar el procés de conciliació en els propers dies.

Segons va avançar el Diari, les desavinences s’arroseguen des de fa temps perquè el tècnic havia executat encàrregs de construcció de manera deficient, i el càrrec de confiança volia forçar una reunió amb el seu superior i la cònsol per abordar aquesta problemàtica i trobar una solució. En una trobada fortuïta entre els tres al carrer, l’assessor va etzibar al tècnic que era un “chapucero”, queixant-se del mal acabat d’una rèplica d’una caseta de pàrquing i d’una torre per a càmeres de seguretat que es va enfonsar i va posar en risc a una persona.

Durant temps el càrrec de confiança, segons fonts del personal, va insistir al cap d’obres perquè fes un informe sobre aquest conflicte, al·legant que la feina mal feta suposa un malvaratament dels diners públics. La conversa al carrer va ser l’espurna que va provocar l’insult.

tracking