TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

suport institucional

L'advocat català Eduard Ibáñez serà la mà dreta del representant del copríncep

El Dr. Eduard Ibáñez Pulido.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Dr. Eduard Ibáñez i Pulido ha estat l’advocat català elegit pel copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, per al al càrrec d’adjunt al representant personal del copríncep episcopal.

D’aquesta manera, Ibáñez serà l’assessor del representant personal del copríncep a Andorra, Josep Maria Mauri, amb qui col·laborarà estretament. També treballarà amb els serveis del copríncep episcopal.

Ibáñez és un advocat doctorat en dret penal i llicenciat en Filosofia que compta també amb estudis en Teologia. Nascut a Barcelona el 14 de maig, es va especialitzar en l’àmbit penal i penitenciari el gener de 1993. A més, des de l’abril de 2002 fins al març de 2021 va ser director de l’entitat Justícia i Pau de Barcelona, i President de la Comissió General de Justícia i Pau d’Espanya entre el 2010 i el 2019. La seva trajectòria segueix exercint de tècnic a la Direcció General d’Afers Religiosos, del departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, entre el març de 2021 i el juliol de 2022. Ibáñez també ha treballat com a professor de Dret en diverses universitats.

La decisió de l’arquebisbe, segons fonts properes, és motivada per l’edat de Mauri (80 anys), de manera que Vives considera que tenir com a suport un tècnic en matèria jurídica serà beneficiós i que Mauri podrà jubilar-se d’aquí a dos anys, coincidint, precisament, amb la jubilació del mateix bisbe d’Urgell.

tracking